Cautare

2359 de rezultate pentru "clasament divizia onoare giurgiu meciuri" (2.63 secunde)
Au venit la mine presedintele si cu cei din conducere si s-au plans ca vor fi descalificati din campionat deoarece nu au bani nici sa faca transportul unde au meciuri oficiale.
Cluj si s-a impus cu 3-0 (25-22, 25-18, 25-17) in cadrul etapei a 12-a din Divizia A1. ... Vom avea meciuri miercuri-sambata in compania unor echipe cu care ne luptam pentru un loc de cupa europeana", a spus Berti Vasuica, antrenor principal al formatiei craiovene.
"Cupa Energia", la Targu Jiu Energia va organiza, in perioada 11-12 aprilie, la Targu Jiu, un turneu amical in compania castigatoarelor celor doua serii de Divizia A, CSM Oradea si CSM 2010 Bacau, respectiv Potaissa Turda din Liga Nationala.
Pentru Energia Rovinari este a doua participare in play-off, prima avand loc in sezonul de debut al echipei in divizia A, 2008-2009. ... Primul tur al play-off-ului se joaca dupa sistemul cel mai bun din cinci meciuri.
"E un meci de Divizia B, de ce sa fie dificil? E o echipa buna, in ultimele meciuri a avut rezultate bune, dar si noi am avut un parcurs bun.
Nascut la Bucuresti pe 26 martie 1951, Stefanescu a inceput sa joace ca atacant si a debutat in Divizia A sub culorile Stelei in ziua de 1 iunie 1969, cu ocazia unui derby Steaua - Rapid 2-0.
Se vind meciuri, se vind jucatori, care au, de multe ori, un statut de sclavi. Se vind locuri in divizia A, ceea ce anuleaza rolul campionatului in ierarhizarea valorilor.
In schimb, FC Caracal, cu Nae Ungureanu antrenor principal, a reusit un retur de forta, cistigind meciuri cu echipele pretendente la promovare.
A jucat in returul 90/91 (cinci meciuri, trei goluri marcate), Agalliu fiind primul si unicul jucator strain din intrecerea interna din acea editie de campionat. ... Bunaoara, in campionatul 2004/2005, in Divizia A au fost folositi 42 de jucatori straini, din care noua la Universitatea.
Statistica rece spune ca esti mai aproape de Divizia B decat de Europa. ... Chiar si dupa cateva meciuri bune si dupa un exil de doua etape la Caracal, arena a fost intristator de goala la infrangerea cu Poli Timisoara.
Sau, altfel spus, Tariceanu joaca doua meciuri pe doua terenuri diferite, folosind aceiasi jucatori.
Pe baza informatiilor publicate pe pagina de Internet a Senatului, Institutul pentru Politici Publice a prezentat un clasament conform caruia senatorul PRM Gheorghe Funar a folosit cel mai mult cartela de vot, a avut cele mai multe interventii in plen si cele mai multe initiative legislative.
Urmatoarea pozitie în clasament e ocupata de Partidul Conservator, care are în Dolj un vicepresedinte de consiliu judetean.
Urmatoarea pozitie în clasament e ocupata de Partidul Conservator, care are în Dolj un vicepresedinte de consiliu judetean.
Daca PSD conducea in clasament cu 13 primarii castigate din primul tur, urmat de PNL, PC si PD-L, liberalii au reusit sa treaca pe primul loc dupa scrutinul desfasurat duminica.
Barack Obama, cel de-al 44-lea presedinte al Statelor Unite, nu a fost luat in calcul in acest clasament, pentru ca este in functie.
Romania se afla pe pozitia 38 intr-un clasament realizat de Economist Intelligence Unit (EIU) in randurile a 60 de tari in ceea ce priveste atractivitatea mediului de afaceri previzionata pentru perioada 2005-2009, urcand astfel opt locuri fata de perioada 2000-2004.
European Drinks ocupa locul 8 in acest clasament din punct de vedere al volumului anual de vanzari.
Tarile foarte bine plasate in acest clasament nu reprezinta neaparat tari in care este usor sa ai acces la un loc de munca sau sa-l pastrezi. ... Astfel, plasat pe locul 122 in acelasi clasament, Afganistanul este considerata printre tarile cele mai neprielnice desfasurarii unei afaceri.
Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, acest clasament al tarilor din care se trimite cel mai mult spam a fost realizat la finalul primului trimestru al anului 2006, rezultatele sale fiind prezentate intr-un raport numit "Dirty Dozen".
google-analytics.com